Maloprodaja

Godine 2007. tvrtka SaN Matić d.o.o. u sklopu svog rada otvorila je i optiku! Uz kvalitetnu edukaciju i maksimalnu profesionalnost usluge kupci imaju veliki izbor dioptrijskih okvira (lacoste, Giorgio Armani, Paloma Picasso, Boss, Ynot, Gucci, Diesel, Jean Paul Gaultier, Burberry, Safilo, Paparazzi) i sunčanih naočala.
Kao distributeri oftalmoloških leća optika nudi vrhunske oftalmološke leće Kodak Lens kao i sve druge oftalmološke leće koje se nalaze na tržištu. Također u ponudi su i svi tipovi oftalmoloških leća: jednojakosne, bifokalne, progresivne kao i materijali od kojih se rade: Mineral CR-39, Polycarbonat, Trivex, Transitions.
U ponudi imamo i kontaktne leće kao i otopine za kontaktne leće.
Optika je opremljena sa strojevima vrhunske tehnologije za izradu naočala, au slučaju hitnosti vaše naočale mogu biti gotove i u nekoliko minuta.

Odabir dioptrijskih naočala je vrlo zahtjevan posao jer dioptrijske naočale za korisnika imaju dvije uloge:

  • prva je: ORTOPEDSKO POMAGALO – daje nam da vidimo
  • druga je: ESTETSKI IZGLED – u novije doba izuzetno bitan

Za većinu korisnika odabir dioptrijskih okvira je stvar estetske vrijednosti i bitnost njihova izgleda. Međutim, veličina, oblik te materijal od kojeg su izrađene dioptrijske naočale je izuzetno važno prilagoditi tipu i vrijednosti dioptrije koju korisnik ima.

Odabir dioptrijskih okvira i potrebitih oftalmoloških leća je jedan složen postupak kojeg mogu odraditi samo školovani i educirani stručnjaci u svom poslu.

Više od 90% informacija čovjek dobije preko osjetila vida – oka.