Akcija 2 za 1

.

ŠTO  ZNAČI  AKCIJA   2  ZA 1 ???

–         Znači da kupnjom:

1 – jednog  para naočalnih progresivnih leća u istoj cijeni  dobivate   i

  2 – drugi par naočalnih progresivnih leća istog tipa .

Primjer:

–          1-par 1.5 HD  sa  HPE+(zaštitni slojevi)    =   1.755.00 kn  x  2 kom   = 3.510.00 kn

–          2-par 1.5 HD  sa  HPE+(zaštitni slojevi)    =   1.755.00 kn  x  2 kom   =         0.00 kn

–          Ukupna cijena 2 para naočalnih progresivnih leća                            = 3.510.00 kn

 

POJAŠNJENJE:

Kupnjom jednog para naočalnih progresivnih leća, drugi par nije uvjetovan istom dioptrijom već se isti može iskoristiti za vama blisku osobu.

 

ZAŠTO AKCIJA 2 ZA 1 ???

U interesu dostupnosti progresivnih naočalnih leća najnovije vrhunske tehnologije krajnjem korisniku naočala, tvrtka San Matić d.o.o. je u dogovoru sa proizvođačem uspjela ponuditi jedinstvenu promotivnu akciju 2 za 1 .

Želimo biti maksimalno fer i korektni prema našim kupcima vrhunskih progresivnih leća na način da prilikom kupnje jednog para progresivnih leća, drugi par isporučuje se u dioptriji po želji korisnika.

To znači da drugi par progresivnih leća može biti za bilo koju drugu osobu kojoj su naočale takve vrste potrebne. Mogu biti kao poklon Vašim najbližnjima i najdražima (suprug, supruga, roditelji, rodbina, prijatelji…) ili kao podjeljeni trošak (kolege, kolegice, tvrtke za svoje djelatnike)

Kupnjom ove promotivne ponude isključuje se uvjetovanje kupcu da mora kupiti nove dioptrijske okvire ukoliko posjeduje vlastite.

Također se isključuje uvjetovanje da kupac mora uzeti drugi par progresivnih leća jednakih dioptrija. U našim istraživanjima se pokazalo da stranka kupnjom drugog para progresivnih leća jednakih dioptrija 90% vremena koristi samo jedan par, što znači da drugi par postaje nepotreban, a prilikom promjene dioptrije beskoristan i preskup.

S obzirom na cijenu progresivnih naočalnih leća na tržištu, kupnja u HD i MyHD promotivnoj akciji je visoko isplativa , a samim time jedinstvena i senzacionalna.

Ovom ponudom želimo maksimalno omogućiti našim korisnicima naočala kako ne bi morali pristati na progresivne leće jeftine i upitne kvalitete kao što kaže jedna poznata izreka;
„Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino“.

Svakako se prije same kupnje dobro informirajte i saznajte sve detalje.

Samo kvalitetno educiran kupac je i zadovoljan kupac!

Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad