SUPREMA – Kompjutorska naočalna leća

Suprema - kompjutorska naočalna leća

Naočalna leća SUPREMA izrađena je uz pomoć najnaprednijih tehnoloških postupaka. Njezini zaštitni slojevi najnovije generacije čine je kvalitetnom i pouzdanijom optičkom lećom, izuzetnih optičkih mogućnosti.
Uz to naočalna leća SUPREMA dodatno sadrži i specijalni provodni sloj koji u potpunosti zaustavlja prodiranje štetnih elektromagnetskih valova do zjenice Vašeg oka, čineći je time jedinstvenim oftalmološkim proizvodom na tržištu.
SUPREMA otklanja niz neugodnosti s kojima se susreće suvremeni korisnik naočala i omogućava maksimalnu oštrinu i udobnost vida. Naime, ubrzano starenje očne leće, naprezanje vida, crvenilo očiju, glavobolje, kao i neudobnost općenito, samo su neke od posljedica s kojima se svi susrećemo nakon dužeg vremena ispred TV prijamnika, kompjuterskih ekrana, te rada pod umjetnom svjetlošću ili duže izloženosti UV zrakama. Zaštitom vaših očiju naočalnom lećom SUPREMA ove neugodne posljedice dokazano se u potpunosti otklanjaju i Vaš rad postaje udobniji, a vi zadovoljniji.

Naočalne leće SUPREMA ugrađuju se u Vaše naočale sa ili bez dioptrije.

1. Čuvar oka

Suprema Čuvar oka

Kroz oko, jedno od najosjetljivijih organa u tijelu, dolazi najveći dio sveukupne percepcije. „Vidjeti dobro“ znači bolju kvalitetu života. Leća SUPREMA (Eye Guard, objedinjujući prednosti niza  najnaprednijih tehnoloških postupaka koji se koriste pri njihovoj izradi, predstavljaju najučinkovitije sredstvo za zaštitu Vaših očiju i osiguravaju optimalnu ugodnost Vašeg vida.

2. Postupak izrade leće

Suprema postupak izrade

Posebnom obradom leće nanesen je specijalni tanki sloj koji u potpunosti blokira elektromagnetske valove koji dolaze od ekrana računala i TV prijamnika, sprečavajući time njihove negativne utjecaje na oči: naprezanje vida, crvenilo očiju, glavobolju.

3. Zaštita protiv UV zraka

Suprema Zaštita od UV zraka

 

Sunčeve ultraljubičaste zrake (UV), te one koje proizvode umjetni izvori svjetlosti (fluorescentna svjetlost, reflektor) ubrzavaju starenje očne leće. Leće SUPREMA (koja zaustavljaju UV zrake do 380 mm, predstavljaju iznimno učinkovito sredstvo za zaštitu očiju, te su ujedno od izuzetne koristi onima koji provode duže vrijeme na otvorenom.

4. Suzbijanje statičkog elektriciteta

Suprema Suzbijanje statičkog elektriciteta

Posebni tanki provodni sloj koji je sadržan u lećama SUPREMA (neutralizira statički elektricitet i onemogućuje prianjanje prašine i ostalih vanjskih onečiščivača na površinu leće.

5. Zaštita od mehaničkog oštećenja

Suprema Zaštita od mehaničkog oštećenja

Nanošenjem hard zaštitnog sloja pojačana je otpornost leće (od 6H -8H) čime se sprečavaju negativni utjecaji mehaničkog oštećenja leće, kao npr.grebanje, lomljenje i sl.. a ujedno je povećana prozirnost leće.

6. Suzbijanje neugodne refleksije

Suprema Suzbijanje neugodne refleksije

Nanošenjem antirefleksnog sloja koji leću „čini nevidljivom“, spriječena je refleksija svjetlosti na leći, što omogućuje da bolje vidimo i bolje budemo viđeni. Refleksija između vas i predmeta na kojeg je fokusiran Vaš pogled bitno je smanjena, a što poboljšava osjetljivost Vašeg vida.

Prinošenjem SUPREMA naočalne leće na površinu posebnog testera (light flower bulb), moguće je jasno vidjeti kako se elektromagnetski valovi odbijaju od površine leće.
Ukoliko nije riječ o SUPREMA naočalnoj leći, površina leće propuštat će elektromagnetske valove. Na ovaj način moguće je provjeriti leću i nakon njezine ugradnje u Vaše naočale.